diumenge, 10 de novembre del 2013

La Marató 2013


La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar aquestes donacions en un ambient participatiu i solidari.



En favor de La Marató de TV3 del dia 15 de desembre dedicat a les MALALTIES NEURODEGENERATIVES, lsecció d'Hoquei Subaquàtic del Club GEAS de l'Empordà, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres i la FECDAS, organitzen una jornada popular d'Hoquei Subaquàtic.

Punt de trobada:
Serà a la piscina municipal de Figueres, Zona esportiva municipal s/n. Just darrera de l’Hospital de Figueres (clica)
Horari de trobada: 12:00h. Hora previsible fi de l'activitat: A les 17:00h o 18:00h.

En la categoria infantil, els entrenadors i/o responsables proposaran els equips/partits.
En la categoria absoluta es faran equips/partits.
El Club GEAS de l'Empordà oferirà la possibilitat de fer batejos de submarinisme a la mateixa piscina.

AUTORITZACIÓ PATERNA pels menores d'edat. És imprescindible portar signada pels pares o tutors la següent autorització paternal (clica)

La quantitat recaptada anirà destinada integrament a La Marató de TV3 2013. Es farà pública el mateix 16 o 17 de desembre en aquest mateix bloc, i en el web de la FECDAS (www.fecdas.cat). El 18, 19 o 20 de desembre el Club GEAS de l'Empordà farà el ingrés al número de compte reservat per aquest fi mitjançant el bloc de la Marató.

El donatiu solidari i voluntari es podrà fer durant la jornada, o en l'entrada de piscina.
Tots aquells que no puguin venir, i vulguin col·laborar, podran aportar el seu donatiu, posant-se en contacte per correu electrònic amb l'adreça geas@telefonica.net.

Us hi esperem!