dimarts, 26 de novembre del 2013

2on Torneig Transpirinenc Infantil


El 24 de novembre passat, els equips infantils catalans es van desplaçar a la ciutat francesa de Perpinyà, atrets per la celebració del 2on Torneig Transpirinenc d'Hoquei Subaquàtic Infantil organitzat a la Piscine du Rivesaltes.

45 atletes de quatre clubs - Daulphy Hocheysub de Perpignan, Anxovetes de l'Empordà, Intrèpids Seitons de Sant Adrià del Besòs i Kokimuxu Hoqueisub de Sant Quirze del Vallès - van jugar de les 12h a les 15h fent un quadrant de partits.

La classificació final del torneig va ser: 1ers, Daulphy; 2ons, Anxovetes B; 3ers, ISB A; 4ts, Kokimuxu; 5ens, ISB B; 6ens, Anxovetes A.

Després de l'entrega de guardons es va fer un suculent pica-pica preparat per l'organització del torneig, que entre d'altres coses, va servir per recuperar les forces!

Aquestes trobades són vitals. Permeten divertir-se i connectar entre clubs, a la vegada que contribueixen a millorar el nivell de joc dels jugadors desenvolupant tot l’aprenentatge adquirit en els entrenaments i assolir-ne de nou.

Cal esmentar l'alta participació dels pares i familiars dels joves atletes, que, inequívocament, són la clau que ha obert les portes a engrandir l’Hoquei Subaquàtic. Són els principals artífexs del creixament qualitatiu, quantitatiu i humà que potencia aquest esport, sense oblidar el paper que juguen amb el seu esforç diari els responsables i entrenadors com ara en Boris Weitzman, els germans Quintero, Àlex i Saül, en Pol Lòpez, en Carles Rabell, en Jordi Sastre, en David Martínez, en Roger Esteve, en David Palomo, en Xavi García, l'Eva Ribas i en Ginés Sánchez, entre d'altres, que són molt grans!

Després d'un merescut descans, la propera trobada es farà a Figueres, el dia 15 de desembre, durant els actes de L'Hoquei Subaquàtic en favor de La Marató de TV3 que organitzarà el Club GEAS de l'Empordà a la Piscina Municipal de Figueres.

Síntesi: Boris Weitzman.
Fotografies: David Martínez i Agustina Jaques.